064/386-387-1 | Temerinska 31, Novi Sad || 065/386-387-1 | Jovana Mikića 151, Subotica

Kinderkraft Minky, ljuljaška za bebe, na struju/baterije

8.800 din.

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

KINDERKRAFT MINKY je multifunkcionalna ljuljaška, koja kombinuje funkcije stolice za ljuljanje i stolice za hranjenje. KINDERKRAFT MINKY je ljuljaška koja se može pokretati i preko 3 baterije ili preko USB punjača (na struju), čime se olakšava i upotpunjava njeno korišćenje. Ukoliko koristite ovu laganu ljuljaška i na mestima gde ima puno insekata, nemajte briga jer mrežica protiv insekata koja je uključena u cenu, vrlo je lagana za montažu na njihalicu. KINDERKRAFT MINKY može da se ljulja u 3 jačine a mekane stopice će sačuvati pod Vašeg doma od potencijalnih ogrebotina. Šarene i mekane igračkice će samo pojačati doživljaj uživanja vašoj bebi u ovoj vrlo praktičnoj ljuljašci. KINDERKRAFT MINKY je ljuljaška predviđena za korišćenje od rođenja i obezbeđena je sigurnosnim pojasevima radi što veće bezbednosti vašeg deteta. Položaji za kičmu se mogu podešavati u nekoliko nivoa i time dodatno pojačati udobnost pri korišćenju. Dodatni užitak u korišćenju, beba može dobiti zahvaljujući opciji tajmera kao i bebećim melodijama, koji će zaokupirati njenu pažnju. Detaljan opis modela KINDERKRAFT MINKY sledi u nastavku. Sve o modelu KINDERKRAFT MINKY, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2477382942275372

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2011550838960393

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2339712142925411

– Za uzrast 0-9 kg bebine težine.
– 8 melodija sa opcijom podešavanja jačine zvuka.
– Naslon sedišta se podešava u nekoliko nivoa.
– Sedište se može njihati putem baterije (ne idu u cenu) ili električne energije, u 3 inteziteta sa opcijom podešavanja tajmera.
– Viseće igračke lako odstranjive, podesive po visini i sa opcijom kačenja na mrežici protiv insekata, koju dobijate gratis.
– Gumene stopice koje štite pod od ogrebotina.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Ljuljašku na bateriju/struju KINDERKRAFT FLO, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/kinderkraft-flo/

Galerija

Video prezentacije

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kinderkraft Minky, ljuljaška za bebe, na struju/baterije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *