Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

Dostava artikala brzom poštom


BESPLATNA DOSTAVA

Kod artikala kod kojih je jasno naznačeno da je BESPLATNA DOSTAVA, bićete oslobođeni plaćanja poštarine. Jedini uslov koji treba da ispunite je da Vam šaljemo artikal bez otkupa, odnosno iznos artikla je potrebno uplatiti na naš tekući račun, umesto da ga predate kuriru. Podatke za uplatu na naš tekući račun ćete naći OVDE. Nakon evidentirane uplate, kontaktiraćemo Vas radi daljeg procesa slanja artikala. Rok za isporuku poručenog artikla, možete pronaći OVDE.

NAPOMENA: Kod artikala gde je naznačena BESPLATNA DOSTAVA, a u sklopu tog artikla dobijate dušek gratis, PLAĆATE SAMO TROŠKOVE TRANSPORTA DUŠEKA. Ukoliko Vam dušek nije neophodan, možete naznačiti da Vam dušek ne šaljemo ili da ćete njega preuzeti u maloprodajnom objektu kad Vama odgovara.

BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA I BEOGRADA

Svi artikli kupljeni kod nas, mogu biti dostavljeni na teritoriji grada Novog Sada i Beograda, besplatno. Jedini uslov koji treba da ispunite je da cenu artikla uplatite na naš tekući račun, pre dostave. Podatke za uplatu na naš tekući račun ćete naći OVDE. Nakon evidentirane uplate, kontaktiraćemo Vas radi daljeg procesa dostave. Rok za isporuku plaćenog artikla na teritoriji grada Novog Sada i Beograda je između jednog i sedam dana.

 DOSTAVA KOJA SE NAPLAĆUJE

Na artikle gde nije naznačena BESPLATNA DOSTAVA, ukoliko ih šaljemo brzom poštom, kupac je u obavezi da plati i troškove dostave. Sve naše artikle šaljemo kurirskom službom CITY EXPRESS, a njihov cenovnik možete pogledati OVDE. Na iznos poštarine utiče težina i zapremina paketa, kao i činjenica da li plaćate artikal kad ga primite ili plaćate pre prijema istog. Troškovi dostave će biti manji, ako nam ceo iznos artikla uplatite na naš tekući račun ili ga isplatite u nekom našem maloprodajnom objektu. Podatke za uplatu na naš tekući račun ćete naći OVDE. Nakon evidentirane uplate, kontaktiraćemo Vas radi daljeg procesa slanja artikala. Rok za isporuku poručenog artikla, možete pronaći OVDE. Načine na koji možete izvršiti uplatu, možete pronaći OVDE.

Pozovite
Gde smo