Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Sanke Kunert Gold, dezen Rocker 03

14.700 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

SANKE KUNERT GOLD MOŽETE PREUZETI I U MALOPRODAJNOM OBJEKTU, I TADA OSTVARUJETE POPUST OD 700 RSD !!!

SANKE KUNERT GOLD predstavljaju inovativan proizvod na našem tržištu. SANKE KUNERT GOLD se izdvajaju od ostalih sanki po činjenici da se mogu montirati i sa naslonom i ručkom za guranje, kao i bez njih, kao i sa jednim od tih delova. Kako god Vama odgovoara, tj. Vašem detetu. SANKE KUNERT GOLD  se mogu poručiti i bez tople zimske vreće, kao i sa njom, a vreće su dostupne u 8 fantastičnih dezena koje možete pogledati na linku ispod. Kanap za vuču, kao i kaiš za sigurnost Vašeg deteta su samo neki od razloga zbog čega su SANKE KUNERT GOLD  pravi hit. Sanke su napravljene od izuzetno izdržljivog a opet laganog čelika. Unutrašnjost vreće je obložena debelom vunom, tako da vaše dete bude na toplom kad god je u vreći. Maksimalno opterećenje koje sanke mogu da izdrže a da budu bezbedne za upotrebu je 70 kg. Garancija koju dobijate na sanke je 25 meseci. U paketu se nalaze svi potrebni šrafovi, kako bi bezbedno montirali Vaše sanke. Detaljan opis za SANKI sledi u nastavku. Sve o ovom artiklu, sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Ručka podesiva po visini.
Montažno demontažni naslon za leđa.
Montažno demontažna ručka za guranje.
Kanap za vuču uključen u cenu
Topla zimska vreća, uključena u cenu.

Dimenzije:

  • Širina sanki 40 cm
  • Širina sedišta 24 cm
  • Dužina sanki 117 cm
  • Dužina sedišta 60 cm

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Informišite se o uslovima isporuke ovde: https://bebiopremanovisad.rs/dostava-artikala-brzom-postom/

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Pozovite
Gde smo