Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Krevetac za bebe Klups Radek X, NATUR

9.900 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

KREVETAC ZA BEBE KLUPS RADEK X je klasičan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja.Krevetac je veoma jednostavan za korišćenje i laka za rukovanje. Zubići sa krevetca mogu lako da se sklone i na takav način da se oslobodi jedna strana krevetca učinivši tako krevetac multifunkcionalnim.Velika prednost ovog fantastičnog RADEK X krevetića je u tome što zauzima jako malo prostora u prostoriji.  Dno dušeka se kod modela RADEK X može podešavati u 3 nivoa visine i time dobijati neophodnu dubinu kako dete bude bilo nemirnije i veće. Iako se prednja stranica RADEK X krevetića ne može spuštati ni dizati, ona je ipak zanimljiva po činjenici da se 3 srednje letvice, vrlo lako mogu ukloniti i opet staviti, i time dete dobija svoj ulaz/izlaz iz krevetića kad već bude bilo starije. Montaža ovog vrlo modernog i atraktivnog kreveta je vrlo jednostavna i može biti završena u roku od nekoliko desetina minuta. KREVETAC ZA BEBE KLUPS RADEK X je dostupan samo u jednoj kombinaciji boja. Detaljan opis proizvoda RADEK X sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Za uzrast 0-4 godine /0-22 kg.
Dno dušeka podesivo u 3 nivoa.
Tri letvice sa prednje strane se lako skidaju.
Spoljna dimenzija: 125x66x85 cm.
Unutrašnja dimenzija: 120 cm x 60 cm.
Dostupan samo u jednoj boji.

Montaža i dostava na adresu, nisu uključeni u cenu proizvoda.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model RADEK X, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo