Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Krevetac za bebe Klups Noah, 2 u 1 WHITE

29.800 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 23.07.2024. do 26.07.2024.

-

Vrlo elegantan i moderan krevetac čija jednostavnost i dizajn retko koga ostavi ravnodušnim. Još kad se doda da je to krevetac 2 u 1, koji se pretvara u krevet 120×60, možemo zaključiti da je jedan od top 3 najprodavanijih krevetića za bebe.

krevetac KLUPS NOAH

Šok cena za krevetac KLUPS NOAH važi isključivo za ONLINE porudžbine. Nakon provere dostupnosti, bićete obavešteni o isporuci modela. Rok za isporuku. 1-5 radna dana, ukoliko je proizvod dostupan u nabavci. Cena se možda razlikuje u odnosu na cenu u maloprodaji.

KREVETAC ZA BEBE KLUPS NOAH je neobičan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Velika prednost ovog fantastičnog NOAH krevetića je u tome što zauzima jako malo prostora u prostoriji. NOAH spada u više modele krevetića. Dno dušeka se kod modela NOAH može podešavati u 3 nivoa visine i time dobijati neophodnu dubinu kako dete bude bilo nemirnije i veće. Iako se prednja stranica NOAH krevetića ne može spuštati ni dizati, ona je ipak interesantna po činjenici da se 3 srednje letvice, lako mogu skinuti i time omogućiti detetu kad poraste da samostalno izlazi i ulazi iz njega. Iako se ne može spuštati, prednja stranica, se može odstraniti, i na njeno mesto se može staviti ogradica koja je niža i time se ovaj krevetić pretvara u pravi dečiji krevet. Montaža ovog vrlo modernog i atraktivnog kreveta je vrlo jednostavna i može biti završena u roku od nekoliko desetina minuta. KREVETAC ZA BEBE KLUPS NOAH je dostupan samo u jednoj kombinaciji boja. Detaljan opis proizvoda NOAH sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Za uzrast 0-4 godine /0-22 kg.
Dno dušeka podesivo u 3 nivoa.
Spoljna dimenzija: 124x66x92 cm.
Unutrašnja dimenzija: 120 cm x 60 cm.
Dostupan samo u jednoj boji. Tri letvice sa prednje strane se lako skidaju.

Mogućnost pretvaranja u dečiji krevet

Montaža i dostava na adresu, nisu uključeni u cenu proizvoda.

Antialergijski dušek i pamučni čaršav sa gumom, URAČUNATI U CENU.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model NOAH, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo