Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Krevetac za bebe Klups Marsell, WHITE

19.900 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 23.07.2024. do 26.07.2024.

-

Krevetić napravljen od finog borovog drveta, dimenzije 120×60 cm, naći će svoj put u svačiji dom, da olakša i ulepša bebine snove. U ponudi imamo i komodu za presvlačenje, koja će zajedno sa njim olakšati prve dane bebinog života sa Vama.

 

KREVETAC ZA BEBE KLUPS MARSELL je klasičan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Velika prednost ovog fantastičnog MARSELL krevetića je u tome što zauzima jako malo prostora u prostoriji. KREVETAC ZA BEBE KLUPS MARSELL spada u srednje modele krevetića. Dno dušeka se kod modela MARSELL može podešavati u 3 nivoa visine i time dobijati neophodnu dubinu kako dete bude bilo nemirnije, nestašnije i veće. Iako se prednja stranica MARSELL krevetića ne može spuštati ni dizati, ona je ipak interesantna po činjenici da se 3 srednje letvice, lako mogu skinuti i time omogućiti detetu kad poraste da samostalno izlazi i ulazi iz njega. Montaža ovog vrlo modernog i atraktivnog kreveta je vrlo jednostavna i može biti završena u roku od nekoliko desetina minuta. KREVETAC ZA BEBE KLUPS MARSELL je dostupan samo u jednoj kombinaciji boja. Detaljan opis proizvoda MARSELL sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Za uzrast 0-4 godine /0-22 kg.
Dno dušeka podesivo u 3 nivoa.
Spoljna dimenzija: 125x66x94 cm.
Unutrašnja dimenzija: 120 cm x 60 cm.
Dostupan samo u jednoj boji. Tri letvice sa prednje strane se lako skidaju.

Montaža i dostava na adresu, nisu uključeni u cenu proizvoda.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model MARSELL, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo