Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Krevetac za bebe Klups Charlie, NATURE

17.910 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Akcija od 16.02.2024. do 29.02.2024.

-

 

KREVETAC ZA BEBE KLUPS CHARLIE je klasičan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Velika prednost ovog fantastičnog KLUPS CHARLIE krevetića je u tome što zauzima jako malo prostora u prostoriji. Dimenzije ovog neodoljivog krevetića su standardne, a to su 120x60 cm (unutrašnje) Spoljna dimenzija modela Charlie je 125x65 cm. Nogice na kojima stoji, se vrlo lako mogu ukloniti pa tako on može da postane i niži po potrebi. Dno dušeka se kod modela KLUPS CHARLIE može podešavati u 3 nivoa visine i time dobijati neophodnu dubinu kako dete bude bilo nemirnije i veće. Prednja stranica KLUPS CHARLIE krevetića se ne može spuštati ni dizati. Ona je fiksna i čvrta. Montaža ovog vrlo modernog i atraktivnog kreveta je vrlo jednostavna i može biti završena u roku od nekoliko desetina minuta. KREVETAC ZA BEBE KLUPS CHARLIE je dostupan samo u jednoj kombinaciji boja. Detaljan opis proizvoda KLUPS CHARLIE sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Za uzrast 0-4 godine /0-22 kg.
Dno dušeka podesivo u 3 nivoa.
Spoljna dimenzija: 124x66x99 cm.
Unutrašnja dimenzija: 120 cm x 60 cm.
Dostupan samo u jednoj boji.

Montaža i dostava na adresu, nisu uključeni u cenu proizvoda.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model CHARLIE, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo