Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Ljuljaška Kinderkraft Unimo, 5 u 1, PINK

14.900 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

LJULJAŠKA KINDERKRAFT UNIMO je njihalica/stolica za sedenje predviđenja za korišćenje 0-18 kg. LJULJAŠKA KINDERKRAFT UNIMO je njihalica koja se pokreće ručno ( na guranje ) po potrebi se može onemogućiti njeno njihanje. Osim njihalice, KINDERKRAFT UNIMO je kolevka, ljuljaška,krevetić i stolica za sedenje. Ukoliko ovu laganu njihalicu koristite i na mestima gde ima puno insekata, nemajte briga jer mrežica protiv insekata koja je uključena u cenu, vrlo brzo može da se montira. KINDERKRAFT UNIMO dolazi u kompletu sa mekanim prekrivačem koji se može skidati da se opere, a mekane stopice će sačuvati pod Vašeg doma od potencijalnih ogrebotina. Šarene i mekane igračkice će samo pojačati doživljaj uživanja vašoj bebi u ovoj vrlo praktičnoj njihalici. KINDERKRAFT UNIMO je njihalica predviđena za korišćenje od rođenja i obezbeđena je sigurnosnim pojasevima radi što veće bezbednosti vašeg deteta. Položaji za kičmu se mogu podešavati u nekoliko nivoa i time dodatno pojačati udobnost pri korišćenju. Kada se ne koristi, ovaj model se vrlo lako može sklopiti tako da ne zauzima puno prostora. Detaljan opis modela KINDERKRAFT UNIMO sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

https://www.youtube.com/watch?v=sxRjx4V2nYY

https://www.youtube.com/watch?v=_s9VcR3vJCY

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

KOMPLETNE I DETALJNE INFORMACIJE O OVOM ARTIKLU, MOŽETE POGLEDATI I NA SAJTU FABRIKE: --->>>  https://kinderkraft.com/en/unimo-2020

- Za uzrast 0-18 kg.      Težina njihalice 5,75 kg
- Dimenzije: dužina: 80 cm, širina: 57 cm, visina: 71cm.
- Tenda se po potrebi može obarati.
- Mekani prekrivač se može lako skidati i prati na 30 stepeni.
- Viseće igračke lako odstranjive, podesive po visini i sa opcijom kačenja na mrežici protiv insekata, koju dobijate gratis.
- Gumene stopice koje štite pod od ogrebotina.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model UNIMO, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele ljuljaški i njhalica u našoj ponudi OVDE i OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo