Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Kinderkraft Lite up, dezen PINK

13.600 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

Da bi Vam kolica bila isporučena uz besplatnu dostavu, uslov je da pošiljka bude bez otkupa, odnosno, da nam kolica isplatite na tekući račun (podaci za uplatu se nalaze OVDE ), ili da ga isplatite lično. Ukoliko želite da kolica platite kuriru, onda plaćate i poštarinu.

KINDERKRAFT LITE UP su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da unutrašnje jastuče koje se nalazi u kolicima, ima dva lica, i svako je druge boje pa uvek možete rotirati onu boju koja odgovara Vašem raspoloženju. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. KINDERKRAFT LITE UP je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Držač za čašu koji dobijete uz kolica, vrlo lako možete iskoristiti za odlaganje kako vašeg pića tako i detetovog. Na zadnjem delu kolica se nalazi praktičan džepić za odlaganje sitnica, a šoping korpa će dobro poslužiti za odlaganje malo krupnijih stvari. Zimska navlaka i kišna kabanica su kod ovih kišobran kolica uključene u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može oboriti, a ručka za guranje se ne može podešavati. Detaljan opis kišobran kolica KINDERKRAFT LITE UP sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima KINDERKRAFT LITE UP, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2551005921579740

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2082442858537857

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2370056439890981

- Težina kolica 5,2 kg.
- Centralna kočnica.
- Rotirajući prednji točkovi.
- Podesiv naslon za noge.
- Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka vezivanja.
- Mekani rameni jastučići na pojasevima za vezivanje.
- Nakon sklapanja, kolica se mogu vući kao kofer, ili nositi kao ranac.
- Podešavanje naslona na sportskom sedištu preko kaiša.
- Podesiva tenda.
- Rukohvat se vrlo lako skida.
- Kišna navlaka, zimska navlaka i držač za čašu, uključeni u cenu.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Nano, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-nano/

Pozovite
Gde smo