Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Hranilica Kinderkraft Lastree 2 u 1, dezen GRAY

18.300 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 23.07.2024. do 26.07.2024.

-

HRANILICA KINDERKRAFT LASTREE je LIFT stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. HRANILICA KINDERKRAFT LASTREE je vrlo praktična hranilica koja poseduje duple tacne koje mozete vrlo lako odstraniti a daljina tacne od bebe se takođe vrlo lako može korigovati. KINDERKRAFT LASTREE je stolica za hranjenje čije sedište se može podešavati po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a 4 točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz sobe. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija, uključujući i pun ležeći. Mušema na sedalnom delu će dati svoj doprinos, kako lakom i brzom odžavanju, tako i ulepšavanju atmosfere u sobi zbog modernih motiva, na njoj. Položaji za noge se na hranilici KINDERKRAFT LASTREE takođe mogu podešavati u nekoliko nivoa. Kada se koristi kao njihalica, igračkice koje dobijete u setu, dobro će doći, kako bi dete imalo svoju zanimaciju. Detaljan opis artikla KINDERKRAFT LASTREE sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

https://www.youtube.com/watch?v=Sovr-lkwfKY

https://www.youtube.com/watch?v=mLWya61Om8Y

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

KOMPLETNE I DETALJNE INFORMACIJE O OVOM ARTIKLU, MOŽETE POGLEDATI I NA SAJTU FABRIKE: --->>>  https://kinderkraft.com/en/lastree

Kinderkraft LASTREE stolica za hranjenje je 2u1 proizvod – udobna ležaljka i visoka stolica za hranjenje!
Zahvaljujući mogućnostima i prilagodljivim funkcijama, Kinderkraft LASTREE dečija hranilica predviđena je za uzrast od rođenja do 3 godine (težine do 15kg).
Naslon na stolici ima mogućnost podešavanja položaja u tri pozicije, sedeći, polusedeći ležeći, a visina stolice za hranjenje može se podesiti u 5 nivoa.
Udobni točkovi olakšavaju pomeranje stolice, a moderni teraco uzorak u kombinaciji sa klasičnim dizajnom čini LASTREE stolicu za hranjenje pogodnim za mnoge enterijere.

Ležaljka za najmlađe
Kinderkraft LASTREE 2 u 1 visoka stolica služi kao ležaljka (za decu do 9 kg). Široko, mekano sedište omogućiće bebi da prati roditelje u svakodnevnim aktivnostima. Ležaljka se može postaviti u niski i visoki položaj. Zauzvrat, podesivi naslon u ležećem položaju omogućiće mališanu da se udobno odmara u bilo kom trenutku.

Stolica za hranjenje
Kinderkraft LASTREE takođe funkcioniše i kao sklopiva stolica za hranjenje (za decu do 15 kg). Visina sedišta može se podesiti na 5 nivoa, dok će dodatni oslonac za noge malim nogama pružiti odgovarajuću potporu.

Luk sa 2 viseće igračke
Komplet uključuje luk sa 2 igračke koje će zainteresovati dete i podstaći ga da podigne ruke. Igračke različitih tekstura podstiču osećaj dodira, a mališanu pružaju puno zabave.

Prilagođeno detetu
Kinderkraft LASTREE stolica za hranjenje ima naslon za leđa koji se može postaviti u 3 položaja. U položaju ležaljke mogu se rasklopiti u ležeći položaj, zahvaljujući čemu će beba moći da se odmori nakon emocionalnog sastanka. Najviši položaj naslona namenjen je stolici za hranjenje. LASTREE će se prilagoditi vašem detetu za nekoliko trenutaka!

Odgovara raznim stolovima
LASTREE ima mogućnost podešavanja visine sedišta do 5 nivoa. Imate li neobičan sto u kuhinji? Ili možda više volite da hranite bebu dok sedi u udobnoj fotelji? LASTREE možete prilagoditi ne samo detetu, već i svojim željama.

Dvostruki, podesiv poslužavnik
Šta bi visoka stolica bila bez pristojnog, podesivog poslužavnika koji se može odvojiti i očistiti za kratko vreme? U LASTREE-u možete postaviti ležište na 3 različite udaljenosti od sedišta, a možete ga i potpuno rastaviti ako je potrebno.

Podesivi oslonac za noge
Bebe rastu iznenađujuće brzo - zato je LASTREE opremljen podesivim osloncem za noge koji će malim nogama pružiti odgovarajuću potporu. Možete ga lako prilagoditi visini deteta.

Dodatni oslonac za noge za decu
Uz stolicu se nalazi i dodatni oslonac za noge za najmlađu decu. Zahvaljujući njemu, udobnost ležanja, igranja i učenja biće još bolja.

Zauzima malo mesta kada se sklopi
Stolica se lako može preklopiti i postaviti u ugao kuhinje ili trpezarije. Da biste smanjili njene dimenzije, možete i potpuno rastaviti poslužavnik i pričvrstiti ga na noge - stolica će zauzeti još manje mesta.

Sigurnost u bilo kom položaju
LASTREE je opremljen čvrstim sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka. Podesivi su, izdržljivi i podesivi na 2 visine. Oni će vašem detetu pružiti sigurnost i udobnost kako u ležanju u ležaljci, tako i u sedećem položaju.

4 točka za lako kretanje
Da li vaše dete voli da jede svuda osim u trpezariji? Od sada to nije problem - zahvaljujući točkovima koji se mogu postaviti na noge stolice, LASTREE možete brzo premestiti iz sobe u sobu. Točkovi su tihi i mekani, ne grebu pod.

Reverzibilni, stilski terrazzo uložak
Zahvaljujući dvostranom umetku za nekoliko trenutaka možete potpuno izmeniti izgled stolice. Uložak ima jednu stranu u bezvremenskoj beloj boji, koja je savršena kao ležaljka. Na drugom ćete naći trendovski teraco uzorak koji će oživeti svaku sobu - lako se čisti, što je posebno važno kada pokušavate da jedete sami.

Džep za sitnice
Na zadnjoj strani naslona nalazi se dodatni džep za sitnice. Tamo možete staviti vlažne maramice, svog omiljenog medvedića ili pelenu.

Praktična korpa ispod sedišta
Beba se uprljala šargarepom? Ili je možda opet sipala sok u poslužavnik? Ako su vam potrebne maramice, rezervna duda ili pelena pri ruci, sigurno će Vam poslužiti korpa ispod sedišta. Smestiće svu dodatnu opremu potrebnu za večeru.

Lako se čisti

LASTREE je prekriven presvlakom od eko kože. Ako beba zaprlja stolicu tokom ručka, samo obrišite sedište i naslon vlažnom krpom, a zatim ih obrišite suvim. Jednostavno ih je održavati godinama.

Materijali
Eko-koža
Izdržljivo i lako za održavanje sedište

Kinderkraft LASTREE
Čelik
Čvrsta i otporna konstrukcija

Kinderkraft LASTREE
Pliš
Plišane igračke

Specifikacija
Marka: Kinderkraft
Model: Lastree
Rasklopljena stolica: 118,5 x 50 x 16 cm
Preklopljena stolica: 103 x 50 x 64,5 cm
Visina nivoa: nivo 1: 86 cm,
nivo 2: 90 cm,
nivo 3: 95 cm,
nivo 4: 98 cm,
nivo 5: 103 cm.
Naslon: 42,5 x 44,5 cm
Sedište: 30,5 x 25 cm
Tacna: 33 x 51,5 x 3 cm
Težina: 8,5 kg
Dimenzije i težina kutije: 56 cm x 25,5 cm x 65 cm / 10,2 kg

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Model KINDERKRAFT LASTREE, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele hranilica u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo