Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Kišobran kolica Kinderkraft INDY2 NATURE VIBES

18.500 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 13.07.2024. do 16.07.2024.

-

Kišobran kolica Kinderkraft INDY2 NATURE VIBES

Šok cena za Kišobran kolica Kinderkraft INDY2 NATURE VIBES važi isključivo za ONLINE porudžbine. Nakon provere dostupnosti, bićete obavešteni o isporuci modela. Rok za isporuku. 1-5 radna dana, ukoliko je proizvod dostupan u nabavci.

Kinderkraft Indy 2 kišobran kolica su kišobran kolica koja se od ostalih modela razliku po vrlo širokoj tendi, kao i čenjenici da se sva 4 točka vrlo lako mogu skinuti. i tako olakšati pakovanje unutar gepeka ili  u unutrašnjosti aviona. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. Kinderkraft Indy 2 kišobran kolica je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a sklapanje kolica za gepek se može izvršiti jednom rukom i nakon toga, kolica se mogu nositi skoro kao ranac.

Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Šoping korpa će dobro poslužiti za odlaganje malo krupnijih stvari. Kišna kabanica je kod ovih kišobran kolica uključena u cenu.

Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka za guranje se ne može podešavati. Detaljan opis proizvoda Kinderkraft Indy 2 kišobran kolica sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

https://www.youtube.com/watch?v=B-lBtIakuWE

https://www.youtube.com/watch?v=iSqZP9dlaSg

- Težina kolica 6 kg.

- Centralna kočnica.

- Rotirajući prednji točkovi.

- Podesiv naslon za noge.

- Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka vezivanja.

- Mekani rameni jastučići na pojasevima za vezivanje.https://kinderkraft.com/en/indy

- Nakon sklapanja, kolica se mogu ubaciti u avion.

- Podešavanje naslona na sportskom sedištu preko kaiša.

- Podesiva tenda. - Rukohvat se vrlo lako skida.

- Kišna navlaka, uključena u cenu.

Kupci koji poseduju strani pasoš ili ličnu kartu, 🇭🇷️🇧🇦️️🇲🇪️🇦🇹️🇭🇺️🇲🇰️🇩🇪️ mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model Kinderkraft Indy 2, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele kišobran kolica u našoj ponudi OVDE Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo