Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Tricikli Kinderkraft Aston, dezen PINK

15.300 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Akcija od 16.07.2024. do 31.07.2024.

-

Kinderkraft Aston je model koji spada u najviše modele Kinderkraft tricikala, tako da visoke tate, ne moraju da imaju briga. Dostupan samo u PINK boji.

TRICIKLI KINDERKRAFT ASTON je multifunkcionalni artikal, koji kombinuje funkcije guralice i tricikla. Na ovom modelu se nalaze 3 vrlo čvrsta točka koja će Vašem detetu omogućiti vrlo udobnu i stabilnu vožnju a pritom točkovi ne zahtevaju nikakvo pumpanje i ne mogu se probušiti, a ta činjenica će Vašem detetu olakšati njegovu upotrebu. TRICIKLI KINDERKRAFT ASTON je tricikli predviđen za upotrebu od 9 meseci do 5 godina detetovog života. Ručka za roditelje koja se nalazi na zadnjem delu tricikla se može podešavati po visini i time roditeljima olakšati upravljanje. Ručka se po potrebi može i skinuti a to se uglavnom radi kada želite da guralicu sklopite kako bi je ubacili u gepek Vašeg automobila. Ono što je vrlo bitno napomenuti je da se sedište na guralici KINDERKRAFT ASTON može rotirati tako da dete može da gleda u roditelja ili obrnuto. Sedište poseduje i kaiš kojim se obezbeđuje dete a tenda se vrlo lako može skinuti. Oslonac za noge se na KINDERKRAFT ASTON triciklu vrlo lako može obarati i dizati što će puno goditi detetovoj potrebi da odmori nogice. Garancija na artikal je 25 meseci. Detaljan opis artikla KINDERKRAFT ASTON sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.youtube.com/watch?v=9lLcPJGGNoY&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=BLA2KMo2o5o

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

KOMPLETNE I DETALJNE INFORMACIJE O OVOM ARTIKLU, MOŽETE POGLEDATI I NA SAJTU FABRIKE: --->>> https://kinderkraft.com/en/aston

Udoban tricikl koji se može koristite na tri načina: dete može da drži stopala na osloncu za noge, na pedalama na točku (bez obzira na kretanje osobe koja upravlja triciklom) ili da vozi samostalno.

Dete može slobodno da pedalira dok roditelj kontroliše tricikl i upravlja njime.

Sigurnosni pojasevi sa tri tačke vezivanja imaju dodatne ramene jastučiće za dodatnu udobnost. Mekani zaštitni rukohvat pruža oslonac i dodatnu zaštitu detetu.

Prostrana tenda štiti od sunca i kiše.

KINDERKRAFT ASTON je opremljen točkovima koji su otporni na bušenje. Zahvaljujući unapređenom mehanizmu, ublažavaju turbulencije tokom vožnje po neravnim terenima.

Kinderkraft je opremljen sa dve nezavisne kočnice.

Sedište na triciklu može biti montirano u oba smera vožnje.

Torba za male stvari

2 korpe – velika iza sedišta i mala na volanu

Držač za čašu

Zvono

Oslonac za noge je veoma pogodna opcija kada vaše dete još uvek ne može da dohvati pedale ili želi da napravi pauzu od vožnje.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model KINDERKRAFT ASTON, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele tricikala u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo