Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Kinderkraft All Road kišobran kolica, NATURE VIBES

33.000 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 13.07.2024. do 16.07.2024.

-

Šok cena za KINDERKRAFT ALL ROAD NATURE VIBES, važi isključivo za ONLINE porudžbine. Nakon provere dostupnosti, bićete obavešteni o isporuci modela. Rok za isporuku. 1-5 radna dana, ukoliko je proizvod dostupan u nabavci.

KIŠOBRAN KOLICA KINDERKRAFT ALL ROAD su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuju po činjenici da se sedište može rotirati za 180 stepeni. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni.

KIŠOBRAN KOLICA KINDERKRAFT ALL ROAD je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a sklapanje kolica za gepek se može izvršiti jednom rukom i nakon toga se kolica mogu nositi kao kofer. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Šoping korpa će dobro poslužiti za odlaganje malo krupnijih stvari.

Zimska navlaka i kišna kabanica su kod ovih kišobran kolica uključene u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka za guranje se može podešavati po visini. Detaljan opis proizvoda KINDERKRAFT ALL ROAD sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

https://www.youtube.com/watch?v=XfJpQGNvtqw

 

- Težina kolica 11,6 kg.
- Centralna kočnica.
- Rotirajući prednji točkovi.
- Podesiv naslon za noge.
- Sigurnosni pojasevi u 5 tačaka vezivanja.
- Mekani rameni jastučići na pojasevima za vezivanje.
- Sedište se može rotirati 180 stepeni, odnosno 360 stepeni.
- Podešavanje naslona na sportskom sedištu preko kaiša.
- Podesiva tenda.
- Rukohvat se vrlo lako skida.
- Kišna navlaka, zimska navlaka, za čašu držač, i mrežica protiv insekata, uključeni u cenu.

Kupci koji poseduju strani pasoš ili ličnu kartu, 🇭🇷️🇧🇦️️🇲🇪️🇦🇹️🇭🇺️🇲🇰️🇩🇪️ mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model KINDERKRAFT ALL ROAD, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele kišobran kolica u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo