Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Espiro Shine, kišobran kolica za bebe

16.000 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

ESPIRO SHINE su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da kolica zauzimaju izuzetno malo mesta nakon sklapanja. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. A ukoliko bude potrebe, vrlo lako se mogu i skidati. ESPIRO SHINE je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj zakačaljki sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju u 3 klasična položaja, od sedećeg do ležećeg. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Položaji za bebine noge se takođe, vrlo lagano mogu podešavati u nekoliko nivoa. Zimska navlaka je kod ESPIRO SHINE kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se ne može podešavati po visini. Detaljan opis proizvoda ESPIRO SHINE sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

https://www.youtube.com/watch?v=BzV5iDkFtGw

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

- Zimska navlaka uključena u cenu.
- Prednji točkovi su rotirajući.
- Naslon sedišta podesiv u 3 nivoa.
- Džepić za odlaganje sitnica i skriveno prozorče.
- Prednja prečka se vrlo lako skida.
- Centralna kočnica i sigurnosna zakačaljka sa strane.
- Naslon za noge podesiv u više nivoa.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Model ESPIRO SHINE, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele kišobran kolica u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo