Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Espiro Magic Style, kišobran kolica za bebe

20.300 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

ESPIRO MAGIC STYLE su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da zimska navlaka poseduje i dodatni džepić za odlaganje stvari.. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. ESPIRO MAGIC STYLE je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Sva 4 točka se vrlo lako mogu skidati i time znatno pomoći u uštedi prostora u Vašem gepeku. Zimska navlaka je kod ESPIRO MAGIC STYLE kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se podešava u nekoliko nivoa. Detaljan opis kišobran kolica ESPIRO MAGIC STYLE sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima ESPIRO MAGIC STYLE, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2528823617131304#

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2061350163980460

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2361158614114097

Dečija kišobran kolica Magic Style doprinose da svaka šetnja sa vašim detetom bude posebna. Dizajnirana da obezbede praktičnost prilikom korišćenja ova kišobran kolica ističu se i atraktivnim dizajnom. UV zaštita materijala pružiće najbolju zaštitu vašem detetu.

Model Espiro Magic Style ima rotirajuće prednje točkove sa amortizerima što doprinosi udobnosti tokom vožnje čak i po neravnim terenima. Prostrano sportsko sedište kišobran kolica pruža mogućnost podešavanja položaja kako bi vašem detetu bilo što komotnije i udobnije. Podesivi naslon za noge i odvojiva zaštitna ograda doprinosi lakšem pristupu detetu. Sigurnosni pojasevi na sedištu dečijih kolica garantuju svu neophodnu bezbednost za vaše dete. Oprema za dečija kolica obogaćena je zimskom navlakom.

Veoma jednostavno sklapanje dečijih kolica!

Težina kolica iznosi 8,9 kg.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Sonic, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-sonic/

Pozovite
Gde smo