Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Espiro Magic New, kišobran kolica za bebe

19.200 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

ESPIRO MAGIC NEW su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da zimska navlaka poseduje i dodatni džepić za odlaganje stvari.. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. ESPIRO MAGIC NEW je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Sva 4 točka se vrlo lako mogu skidati i time znatno pomoći u uštedi prostora u Vašem gepeku. Zimska navlaka je kod ESPIRO MAGIC NEW kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se podešava u nekoliko nivoa. Detaljan opis kišobran kolica ESPIRO MAGIC NEW sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima ESPIRO MAGIC NEW, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2528823617131304

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2061350163980460

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2361158614114097

Dodatna ventilacija, stabilizacija sportskog sedišta, stabilan i lagan ram čine da ova dečija kišobran kolica budu pravi izbor za vaše dete.

Espiro Magic New kišobran kolica su dizajnirana da obezbede praktičnost korišćenja u kombinaciji sa atraktivnim dizajnom.

Napravljena su od kvalitetnih materijla koja su otporna na sunce i pružaju svu zaštitu od sunca vašem detetu.

Prednji točkovi kišobran kolica Magic New su rotirajući i imaju mogućnost fiksiranja.

Kočnica blokira sve točkove u isto vreme.

Dečija kišobran kolica Espiro Magic New se veoma lako sklapaju, a dimenzije nakon sklapanja su idealne za odlaganje i uštedu prostora.

Prostrano sportsko sedište i naslon za noge možete podešavati u zavisnosti od željenog položaja vašeg deteta.

Odvojiva zaštitna prečka na sportskom sedištu kišobran kolica olakšava pristup detetu.

Sigurnosni pojasevi sa pet tačaka vezivanja pružiće svu neophodnu bezbednost.

Dodatna oprema uključuje zimsku navlaku za sportsko sedište.

Težina kolica iznosi 8,9 kg.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Sonic, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-sonic/

Pozovite
Gde smo