Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Espiro Energy, kišobran kolica za bebe

13.200 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

ESPIRO ENERGY su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da imaju 4 dupla točka što dovoljno govori koliku udobnost mogu da obezbede dok su prednji točkovi izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. ESPIRO ENERGY je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju u 3 klasična položaja, od sedećeg do ležećeg. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Položaji za bebine noge se takođe, vrlo lagano mogu podešavati u nekoliko nivoa. Zimska navlaka i kišna navlaka su kod ESPIRO ENERGY kišobran kolica uključena u cenu. Držač za čašu je takođe uključen u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se ne može podešavati po visini. Detaljan opis kišobran kolica ESPIRO ENERGY sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima ESPIRO ENERGY, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2533183623361970

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2065696923545784

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2363115930585032

- Zimska navlaka, kišna navlaka i držač za čašu, uključeni u cenu.
- Prednji točkovi su rotirajući.
- Naslon sedišta podesiv u 4 nivoa.
- Produžetak tende umesto suncobrana.
- Prednja prečka se vrlo lako skida.
- Centralna kočnica i sigurnosna plastika sa strane.
- Naslon za noge podesiv u nekoliko nivoa.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Sonic, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-sonic/

Pozovite
Gde smo