Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Espiro Active, kišobran kolica za bebe

12.900 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

ESPIRO ACTIVE su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da im je ručka odvojena i da se sklapaju kao kišobran. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. ESPIRO ACTIVE je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Položaji za bebine noge se takođe, vrlo lagano mogu podešavati u nekoliko nivoa. Zimska navlaka je kod ESPIRO ACTIVE kišobran kolica uključena u cenu, baš kao i kišna navlaka. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se ne može podešavati po visini. Detaljan opis kišobran kolica ESPIRO ACTIVE sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima ESPIRO ACTIVE, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2534700086543657

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2067153993400077

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2363763760520249

Dečija kišobran kolica Espiro ACTIVE učiniće da šetnja sa vašim detetom bude pravo zadovoljstvo.

Izdržljiva i lagana ACTIVE kišobran kolica za decu veoma su jednostavna za upravljanje po svakom terenu.

Sva četiri točka su ojačana, a rotirajući prednji točkovi imaju mogućnost fiksiranja što dodatno olakšava upravljanje i prilagođavanje točkova terenu po kojem kišobran kolica vozite.

Prostrano sportsko sedište dečijih kolica pruža udobnost detetu, a sigurnosni pojasevi za vezivanje obezbediće svu neophodnu bezbednost.

Sportsko sedište obogaćeno je dodatnim džepom za odlaganje sitnih stvari.

Espiro ACTIV kišobran kolica za decu imaju mogućnost podešavanja položaja sportskog sedišta na kišobran kolicima, odvojivu pregradu na sportskom sedištu i podesiv naslon za noge.

Velika shopping torba na ramu praktična je za odlaganje svih neophodnih stvari za vaše dete.

Nakon veoma jednostavnog i brzog sklapanja kišobran kolica, unapređen mehanizam obezbediće automatsko zaključavanje same konstrukcije.

Uz kišobran kolica Espiro ACTIVE dobijate i dodatnu opremu – kišnu kabanicu i zimsku navlaku za sportsko sedište.

Težina kolica iznosi 7,9 kg.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Sonic, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-sonic/

Pozovite
Gde smo