Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Eco Toys Eco 2u1, hranilica, dezen GRAY

9.000 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

Novo na tržištu. ECO TOYS hranilice. Pristupačne cene, moderan dizajn. Hranilica koja se pretvara u fotelju. Model ECO, dostupan u nekoliko boja.

ECO TOYS ECO 2u1  je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja.

HRANILICA ECO TOYS ECO 2u1 je dostupna u 4 dezena od kojih su svi vrlo neutralni i elegantni. HRANILICA ECO TOYS ECO 2u1  je stolica za hranjenje napravljena od kvalitetne kombinacije metala i plastike,  i na zadnjem delu naslona ima vrlo praktičan rukohvat kojim ćete ovu fantastičnu hranilicu vrlo lako transportovati na željeno mesto.

HRANILICA ECO TOYS ECO 2u1 se vrlo lako može transformisati u udobnu fotelju, tako što se 4 nogare skrate na pola a tacna se izvuče. Naslon za noge na ovoj neobičnoj hranilici se vrlo lako može odsrtaniti. Kaiševi za kopčanje se takođe nalaze u sastavu ovog seta, a tacna je dupla pa se vrlo lako može očistiti i spremiti za ponovnu upotrebu. Tacna se može podešavati u 3 nivoa dubine.

Detaljan opis proizvoda HRANILICA ECO TOYS ECO 2u1sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/bebiopremanovisad/

https://www.youtube.com/channel/UCaLprHWFunBMUwLGyyktoDQ?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

HRANILICA ECO TOYS ECO 2u1

- Stolica za hranjenje se lako transformiše u FOTELJU.
- Prednji deo poseduje dva poslužavnika koja se lako mogu skinuti i staviti i ponovnu upotrebu.
- Za uzrast od 6 meseci do 5 godina.
- Kada se nogice skrate, hranilica postaje udobna fotelja.
- Tacna se može podešavati u 3 nivoa dubine.
- Nogice od kvalitetnog metala sa neklizajućim jastučićima.
- Vrlo lako odvojivi naslon za noge.
- Rukohvat za lakše nošenje.

ISPORUKA PROIZVODA

Pre bilo kakvog naručivanja proizvoda, potrebno je proveriti njegovu dostupnost. To možete uraditi putem telefona 064/386-387-1 i 021/231-92-43.

Ukoliko je proizvod dostupan u maloprodaji, možemo ga rezervisati ili ga poslati na kućnu adresu.

Ukoliko ga nema u maloprodaji, proverava se dostupnost kod dobavljača. Ukoliko ga oni imaju, rok za isporuku je od 1-2 dana (najbrže)

Ukoliko ga nema ni kod dobavljača, ne možemo potvrditi kada bi traženi proizvod stigao.

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Ukoliko je potvrđeno da je proizvod dostupan, možemo ga poslati na kućnu adresu, na teritoriji Srbije. Dostava može biti besplatna. Pozovite 064/386-387-1 i 021/231-92-43, kako bi proverili mogućnosti besplatne dostave.

Dobijate fiskalni račun, uz koji imate pravo na garanciju u roku od 24 meseci.

Kupci koji poseduju strani pasoš ili ličnu kartu, ️️️️️️️️mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Ukoliko model HRANILICA ECO TOYS ECO, nije ispunio Vaša očekivanja, možete pogledati ostale modele kolica za bebe u našoj ponudi OVDE

Pozovite
Gde smo