Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Bomiko S, kišobran kolica za bebe

7.500 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

BOMIKO S su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da se na gornjoj strani ručke nalazi tacna koja mnogo olakšava skladištenje flašice i ostalih potrepština. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. BOMIKO S je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod kišobran kolica BOMIKO S putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Na zadnjem delu se nalazi džepić zgodan za odlaganje sitnica, a šoping korpa može odlično poslužiti za odlaganje malo krupnijih stvari. Zimska navlaka je kod ovih kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka za guranje se ne može podešavati. Detaljan opis kišobran kolica BOMIKO S sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima BOMIKO S, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2547683035245362

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2079248165523993

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2368759233354035

- Zimska navlaka uključena u cenu.
- Prednji točkovi su rotirajući.
- Naslon sedišta podesiv preko kaiša.
- Produžetak tende umesto suncobrana.
- Prednja prečka se vrlo lako skida.
- Centralna kočnica i sigurnosna plastika sa strane.
- Kišobran ručke i kaiš za nošenje.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Nano, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-nano/

Pozovite
Gde smo