Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Akcija!

Belis Siena, krevetac za bebe 2 u 1

29.410 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

Da bi Vam krevetić bio isporučen uz besplatnu dostavu, uslov je da pošiljka bude bez otkupa, odnosno, da nam krevetić isplatite na tekući račun (podaci za uplatu se nalaze OVDE ), ili da ga isplatite lično. Ukoliko želite da krevetić platite kuriru, onda plaćate i poštarinu.

BELIS SIENA je multifunkcionalan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Ova " mini tvrđava" kako su je nazvali mnogi zadovoljni kupci, može da se kupi u čisto beloj boji, kao i u kombinaciji bela-siva, ili bela-kapućino. BELIS SIENA krevetac za bebe ima funkciju krevetića redovnih dimenzija; 120x60 cm, koji ima funkciju klackalice. Klackalica se po potrebi može i fiksirati. BELIS SIENA je atestiran krevet i spreman za upotrebu, a izveštaj o kontrolisanju možete pogledati u kartici "IZVEŠTAJ O KONTROLISANJU".Prednja stranica se po potrebi može spuštati i podizati, dok je dno dušeka već dovoljno nisko spušteno i nema potrebe za njegovim podešavanjem. Ispod ovog modela, lako možete usisati ili obrisati pod, zato što ovaj model dolazi sa 4 nogare u kompletu. Ukoliko Vam je malo dve fioke za odlaganje stvari ili Vam je ovaj model i suviše visok, u ponudi imamo i viši model BELIS EVA 4 FIOKE, čiji opis možete pogledati na linku ispod. Detaljan opis proizvoda BELIS SIENA sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Krevetac sa opcijom za ljuljanje 120x60cm.
Nivo dušeka nije podeiv po visini.
Klackalica ima opciju fiksiranja.
Stranica se spušta i podiže u 2 nivoa.
Ukupna dimenzija artikla: 125x 68,5 x 97,5 cm.
Predviđeno za uzrast 0-4 godine / 0-22 kg.
Materijal: Iverica 18 mm, plastične ručke.
Održavanje vlažnom krpom bez korišćenja abrazivnih sredstava.

Montaža nije uključena u cenu proizvoda.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model SIENA, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

-15%
Pozovite
Gde smo