Warning: Undefined variable $css_woo_bodyshop in /home/opresjrm/bebiopremanovisad.rs/wp-content/plugins/divi-bodycommerce/divi-bodyshop-woocommerce.php on line 542

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Avionaut Evolvair Softy, auto sedište za decu, 9-36 kg

17.600 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

AVIONAUT EVOLVAIR SOFTY je sedište za kola atestirano za bebinu kilažu 9-36 kg. Ono što je važno napomenuti za ovaj model auto sedišta je činjenica da je materijal izuzetno mekan i da će se dete u njemu osećati vrlo prijatno. Kao i svi dugi modeli Avionaut, i ovaj model je napravljen u saradnji sa dizajnerima koji imaju iskustva u proizvodnji sedišta za avione, što garantuje izuzetnu bezbednost i kvalitet. Zahvaljujući opciji da se položaji za kičmu podešavaju u 3 nivoa, putovanje će Vašem detetu biti uzbudljivo koliko i prijatno. AVIONAUT EVOLVAIR SOFTY je model u kom možete podešavati položaje naslona za glavu a ujedno time proširujete/sužavate i sedalni deo. Montaža AVIONAUT EVOLVAIR SOFTY auto sedišta se vrši preko pojasa, a jastuci koji doprinose udobnosti unutar auto sedišta se vrlo lako mogu odstraniti i oprati u veš mašini. Detaljan opis modela AVIONAUT EVOLVAIR SOFTY sledi u nastavku. Sve o modelu AVIONAUT EVOLVAIR SOFTY, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2489164141097252

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2022790131169797

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2344375929125699

Avionaut sedišta su napravljena u saradnji sa dizajnerima sa iskustvom u vazduhoplovnoj industriji. Cilj je bio stvaranje apsolutno sigurnih sedišta za automobile za decu. Auto sedišta za decu Avionaut su ergonomska i rastu sa vašim detetom kako bi najbolje odgovarali njihovim potrebama. Proizvedeni su u EU gde se vrši potpuna kontrola nad performansama i korišćenim materijalima.

Avionaut Evolvair sedište raste sa vašom bebom i pruža maksimalnu udobnost i sigurnost. Dizajnirali smo dečije sedište za automobile na osnovu "tvrde školjke mekanog enterijera". Svako sedište automobilskog sedišta se sastoji od školjke izrađene od ultra čvrstog materijala koji je dizajniran da obezbedi zaštitni poklopac.

Izaberite auto sedište koje odgovara karakteru vaše bebe i unutrašnjosti vašeg automobila. Svoj moderandizajn sa mekanim dodatnim uloškom osigurava da u kraćem i u dužem putovanju materijal pruža toplotni komfor i odgovarajuću cirkulaciju vazduha. Navlaka se može oprati u mašini za pranje veša.

Raste sa vašim detetom
Prilagodite sedište vašem detetu pritiskom samo na jedno dugme. Brzo i jednostavno.

Bočna krila

Bočna krila obezbeđuju dodatnu zaštititu od mogućih bočnih udara.

Podesiv ugao omogućav da dete putuje u položaju koji njemu odgovara.

Podesiva kopča
Omogućava bolju stabilizaciju auto sedišta.

Jednostavna auto ugradnja
Vezivanje pojasa omogućava pravilnu i brzu ugradnju/montažu.

Široki naslon za glavu
Veliki naslon za glavu pomaže da se vrat vašeg deteta opusti neograničavajući pokrete glavom.

Jastučići Komforni i udobni, lako se skidaju sa same konstrukcije auto sedišta radi pranja.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Sedište za kola Avionaut Evolvair Expedition, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/kinderkraft-joy-sa-dodacima/

Pozovite
Gde smo