KOLICA ZA BEBE SUBOTICA

Patofna TR, kolica za bebe Subotica, Jovana Mikića 151

Poštovani, Subotičani i Subotičanke!

Posle osvajanja matičnog novosadskog tržišta, PATOFNA TR je stigla i u Suboticu. Imate priliku da testirate preko 40 modela i dezena kolica za bebe i preko 10 modela krevetića za bebe. Pored kolica za bebe, možete pogledati i veliki izbor auto sedišta za decu, kišobran kolica, kompletne garderobice i tekstilnu opremu za bebe, kao i opremu za majku i trudnice i još puno druge bebi opreme koje možete pogledati i na našem matičnom sajtu: Bebi oprema Novi Sad. U kvalitet naše ponude i proizvoda, uverite se sami. Očekujemo Vas!

brendovi

Proizvođači

U našoj prodavnici možete da poručite proizvode od renomiranih proizvođača

Kolca za bebe TAKOBexa kolica za bebe Junami Avionaut auto sedišta za decu   Bebetto FaktumKunertBelisKinderkraft

Bebi oprema: Kolica za bebe Subotica – Patofna TR

Opuštena kupovina

Osim ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja koji će doprineti da Vam kupovina i boravak kod nas bude što prijatniji, obezbedili smo i dovoljno parking mesta, koje ćete moći bezbrižno da koristite sve vreme dok ste kod nas u razgledanju i kupovini opreme za svoju bebu.

Parking 2 metra od objekta

Parking se nalazi na 2 metra od samog ulaska u objekat, tako da će sam utovar kolica za bebe i ostale opreme, biti vrlo jednostavan. Ima dovoljno prostora o za isprobavanje da li kolica za bebe staju u gepek i koliko mesta zauzimaju. Parking se ne naplaćuje i uvek ima mesta.

Povraćaj PDV-a

Za sve strane državljane koji pazare u vrednosti većoj od 100 evra u dinarskoj protiv vrednosti, obezbeđujemo povraćaj poreza u iznosu od 20%. Za više inforamcija, pozovite nas.

Bezbednost uvek na prvom mestu

S obzirom da novopečeni roditelji često imaju nejasnoća oko pravilne montaže auto sedišta u automobil, kod nas dobijate besplatnu obuku kako to da uradite na ispravan način.

Zadovoljni kupci

O kvalitetu i ceni naših proizvoda, nećemo trošiti puno reči. Ono što nam najviše govori u prilog, to su slike zadovoljnih kupaca. Potrudili smo se da stavimo slike kupaca iz Subotice kojima nije bilo teško da dođu do Novog Sada i da javno iskažu svoje zadovoljstvo. Ne sumnjajte da je ukupan broj zadovoljnih kupaca mnogo veći!

OPREMA I KOLICA ZA BEBE SUBOTICA

PATOFNA U SUBOTICI

Posle osvajanja matičnog novosadskog tržišta, PATOFNA TR je stigla i u Suboticu na adresu Jovana Mikića 151.

PONUDA

Poštovani/a, imate jedinstvenu priliku da testirate preko 40 modela i dezena kolica za bebe i preko 10 modela krevetica.

IZBOR

Velik izbor auto sedišta za decu, kompletne garderobice i tekstilne opreme za bebe, majke i trudnice i još puno toga.

LOKACIJA

Kolica za bebe

Veliki izbor kvalitetnih kolica za bebe po veoma povoljnim cenama.

Jovana Mikića 151
Subotica,
Vojvodina, Srbija

Telefon: 065/386-387-1

POZOVITE

065 386-387-1

PORUKE

kolicazabebe.subotica@gmail.com

Pozovite
Gde smo