Temerinska 31, Novi Sad

pon-čet: 10-14h i 16-18h | petak: 10-16h
subota: 18-20h | nedelja: 11-15h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Tricikli Kinderkraft Jazz, dezen PINK

19.400 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

TRICIKLI KINDERKRAFT JAZZ je multifunkcionalni artikal, koji kombinuje funkcije guralice i tricikla. Na ovom modelu se nalaze 3 vrlo čvrsta točka koja će Vašem detetu omogućiti vrlo udobnu i stabilnu vožnju a pritom točkovi ne zahtevaju nikakvo pumpanje i ne mogu se probušiti, a ta činjenica će Vašem detetu olakšati njegovu upotrebu. TRICIKLI KINDERKRAFT JAZZ je artikal predviđen za upotrebu od 9 meseci do 3 godina detetovog života. Ručka za roditelje koja se nalazi na zadnjem delu tricikla se može podešavati po visini i time roditeljima olakšati upravljanje. Ručka se po potrebi može i skinuti a to se uglavnom radi kada želite da guralicu sklopite kako bi je ubacili u gepek Vašeg automobila. Ono što je vrlo bitno napomenuti je da se prednji točak na triciklu  KINDERKRAFT JAZZ može zablokirati tako da kad dete pomera korman, on može da se ne okreće, a isto tako može i da se otključa i da se okreće. Sedište poseduje i kaiš kojim se obezbeđuje dete a tenda se vrlo lako može skinuti. Oslonac za noge se na KINDERKRAFT JAZZ triciklu vrlo lako može obarati i dizati što će puno goditi detetovoj potrebi da odmori nogice. Garancija na artikal je 25 meseci. Detaljan opis artikla KINDERKRAFT JAZZ sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.youtube.com/watch?v=woyQpTKxMFY

https://www.youtube.com/watch?v=8cCLkz1wevg

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

KOMPLETNE I DETALJNE INFORMACIJE O OVOM ARTIKLU, MOŽETE POGLEDATI I NA SAJTU FABRIKE: —>>> https://kinderkraft.com/en/jazz

KINDERKRAFT JAZZ tricikl „raste sa vašim detetom“. Zahvaljujući inovativnim rešenjima, Jazz tircikl je proizovd 4u1 i lako se može uskladiti sa godinama i motoričkim sposobnostima vašeg deteta.

Kompaktnost i mobilnost

Jednostavno montiranje bez potrebe za uklanjanjem bilo kakvih delova. Veoma lako se sklapa. Kada je sklopljen, tricikl Jazz može se vući kao kofer.

Podrška za noge

Oslonac za noge pruža podršku nogama kada se dete umori od vožnje. Oslonac se može presaviti i podviti ispod konstrukcije kako ne bi smetao.

Sigurnosna šipka

Mekana sigurnosna šipka pruža dodatnu zaštitu detetu i može se po potrebni ukloniti kako ne bi ograničavala kretanje starijeg deteta.

Torba

Praktična torba-ruksak visi sa zadnje strane tricikla i odlično je rešenje za odlaganje igračkica koje nosite u šetnju. Torba se može staviti i na leđa deteta.

Funkcija „slobodnog točka“

Sa pedalnom bravom na prednjem točku dete može da okreće pedale a da ne pokreće tricikl. Točkovi su napravljeni od pene otporne na bušenje. Obloženi su tako da štite točkove od oštećenja.

Kočnica

Kočnica na zadnjim točkovima povećava sigurnost vašeg deteta prilikom zaustavljanja ili tokom postavljanja deteta u tricikl.

Podesiva ručka za guranje

Ručka koja se nalazi na zadnjem delu tricikla je podesiva po visini što će dodatno olakšati roditeljima guranje i pružiti kontrolu nad upravljanjem tricikla.

Zvonce

Zvono je montirano na volanu i veoma jednostavnim pokretom vaše dete će na vreme upozoriti pešake i bicikliste ukoliko je to neophodno.

Široka tenda

Široka tenda na triciklu pruža zaštitu od sunca. Podesiva je a može se i ukloniti.

Težina: 7,2 kg

Strani kupci, 🇭🇷️🇧🇦️️🇲🇪️🇦🇹️🇭🇺️🇲🇰️🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model KINDERKRAFT JAZZ, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele tricikala u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo