MOGUĆNOST BESPLATNE DOSTAVE :)

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Akcija

MUUVO CHOC, hranilica/fotelja/stolica 3 u 1

16.000 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

MUUVO CHOC je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Ovaj model je dostupan u 2 dezena od kojih su oba vrlo neutralna i elegantna. MUUVO CHOC je stolica za hranjenje koja nudi mogućnost rotiranja sedalnog dela za 360 stepeni. MUUVO CHOC se vrlo lako može transformisati u udobnu fotelju, tako što se 4 nogare skrate na pola a tacna se izvuče. Naslon za noge na ovoj neobičnoj hranilici se vrlo lako može odstraniti i podešavati u 3 nivoa, a materijal od eko kože će pomoći lakom održavanju. Kaiševi za kopčanje u pet tačaka se takođe nalaze u sastavu ovog seta, a tacna je dupla pa se vrlo lako može očistiti i spremiti za ponovnu upotrebu. Detaljan opis proizvoda MUUVO CHOC sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Detaljnije informacije o proizvodu, možete pronaći na sajtu fabrike --- >>> https://muuvo.eu/en/products/choc-high-chair/

- Stolica za hranjenje se lako transformiše u FOTELJU i rotira se za 360 stepeni.
- Prednji deo poseduje dva poslužavnika koja se lako mogu skinuti i staviti.
- Za uzrast od 6 meseci do 5 godina.
- Kada se nogice skrate, hranilica postaje udobna fotelja, a kada se odstrani sedalni deo, hranilica postaje stolica za decu i odrasle. (do 110kg nosivosti)
- Eko koža jednostavna za održavanje.
- Sigurnosni pojas u 5 tačaka.
- Vrlo lako odvojivi naslon za noge, podesiv po visini.
- Moderan izgled i praktičnost na nivou.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Model MUUVO CHOC, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele hranilica u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo