Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Klups Tino Stars, krevetac za bebe 1 u 1

15.300 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

Da bi Vam krevetić bio isporučen uz besplatnu dostavu, uslov je da pošiljka bude bez otkupa, odnosno, da nam krevetić isplatite na tekući račun (podaci za uplatu se nalaze OVDE ), ili da ga isplatite lično. Ukoliko želite da krevetić platite kuriru, onda plaćate i poštarinu.

TINO STARS  je klasičan krevetac za bebe, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Velika prednost ovog fantastičnog TINO STARS krevetića je u tome što zauzima jako malo prostora u prostoriji. TINO STARS spada u niže modele krevetića. Dno dušeka se kod modela TINO STARS može podešavati u 3 nivoa visine i time dobijati neophodnu dubinu kako dete bude bilo nemirnije i veće. Iako se prednja stranica TINO STARS krevetića ne može spuštati ni dizati, ona je ipak interesantna po činjenici da se 3 srednje letvice, lako mogu skinuti i time omogućiti detetu kad poraste da samostalno izlazi i ulazi iz njega. Montaža ovog vrlo modernog i atraktivnog kreveta je vrlo jednostavna i može biti završena u roku od nekoliko desetina minuta. TINO STARS je dostupan samo u jednoj kombinaciji boja. Detaljan opis proizvoda TINO STARS sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2405021422844858

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Za uzrast 0-4 godine /0-22 kg.
Dno dušeka podesivo u 3 nivoa.
Spoljna dimenzija: 123,5 cm x 64,5 cm.
Unutrašnja dimenzija: 120 cm x 60 cm.
Dostupan samo u jednoj boji. Tri letvice sa prednje strane se lako skidaju.

Montaža nije uključena u cenu proizvoda.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model TINO STARS, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele krevetića za bebe u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo