Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Kišobran kolica Espiro Shine, 03 COBALT

16.000 din.

* U cenu je uračunat PDV.

NA STANJU

KIŠOBRAN KOLICA ESPIRO SHINE su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da kolica zauzimaju izuzetno malo mesta nakon sklapanja. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. A ukoliko bude potrebe, vrlo lako se mogu i skidati. KIŠOBRAN KOLICA ESPIRO SHINE je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj zakačaljki sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju u 3 klasična položaja, od sedećeg do ležećeg. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod ovih kišobran kolica putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Položaji za bebine noge se takođe, vrlo lagano mogu podešavati u nekoliko nivoa. Zimska navlaka je kod ESPIRO SHINE kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka se guranje se ne može podešavati po visini. Detaljan opis proizvoda ESPIRO SHINE sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

https://www.youtube.com/watch?v=BzV5iDkFtGw

//www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

- Zimska navlaka uključena u cenu.
- Prednji točkovi su rotirajući.
- Naslon sedišta podesiv u 3 nivoa.
- Džepić za odlaganje sitnica i skriveno prozorče.
- Prednja prečka se vrlo lako skida.
- Centralna kočnica i sigurnosna zakačaljka sa strane.
- Naslon za noge podesiv u više nivoa.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Model ESPIRO SHINE, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele kišobran kolica u našoj ponudi OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo