Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Ljuljaška Kinderkraft Minky, dezen MINT

11.500 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Akcija od 16.05.2024. do 31.05.2024.

NA STANJU

LJULJAŠKA KINDERKRAFT MINKY je ljuljaška koja je predviđenja za korišćenje 0-9 kg. LJULJAŠKA KINDERKRAFT MINKY je ljuljaška koja se može pokretati i preko 3 baterije ili preko USB punjača (na struju), čime se olakšava i upotpunjava njeno korišćenje. Ukoliko ovu laganu ljuljašku koristite i na mestima gde ima puno insekata, nemajte briga jer mrežica protiv insekata koja je uključena u cenu, vrlo brzo može da se montira. KINDERKRAFT MINKY može da se ljulja u 3 jačine a mekane stopice će sačuvati pod Vašeg doma od potencijalnih ogrebotina. Šarene i mekane igračkice će samo pojačati doživljaj uživanja vašoj bebi u ovoj vrlo praktičnoj ljuljašci. KINDERKRAFT MINKY je ljuljaška predviđena za korišćenje od rođenja i obezbeđena je sigurnosnim pojasevima radi što veće bezbednosti vašeg deteta. Položaji za kičmu se na ovom modelu ne može podešavati. Dodatni užitak u korišćenju, beba može dobiti zahvaljujući opciji tajmera kao i bebećim melodijama, koji će zaokupirati njenu pažnju. Detaljan opis modela KINDERKRAFT MINKY sledi u nastavku a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=3171002659580060

https://www.youtube.com/watch?v=1WXsl-HwCP8

https://www.youtube.com/watch?v=_5eltsCB9WM

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

- Za uzrast 0-9 kg bebine težine.
- 8 melodija sa opcijom podešavanja jačine zvuka.
- Igračke se mogu skidati i prati.
- Sedište se može njihati putem baterije (ne idu u cenu) ili električne energije, u 3 inteziteta sa opcijom podešavanja tajmera.
- Viseće igračke lako odstranjive, podesive po visini i sa opcijom kačenja na mrežici protiv insekata, koju dobijate gratis.
- Gumene stopice koje štite pod od ogrebotina.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Model MINKY, nije ispunio Vaša iščekivanja ??? Pogledajte ostale modele ljuljaški i njhalica u našoj ponudi OVDE i OVDE

Modele i dezene koje su ODMAH dostupni, možete pogledati OVDE

Pozovite
Gde smo