Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Hranilica Kinderkraft Fini 2 u 1, dezen PINK

12.800 din.

* U cenu je uračunat PDV.

Šok cena od 13.07.2024. do 16.07.2024.

-

Predstavljamo Vam KINDERKRAFT FINI– hranilica 2 u 1. Hranilica se može pretvoriti u dečiju fotelju, jednostavnim skraćivanjem nogica. Sedalni deo kod hranilice KINDERKRAFT FINI je presvučen eko kožom. Dostupan u nekoliko boja.

HRANILICA KINDERKRAFT FINI

HRANILICA KINDERKRAFT FINI je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja.

HRANILICA KINDERKRAFT FINI je dostupna u 3 dezena od kojih su oba vrlo neutralna i elegantna. HRANILICA KINDERKRAFT FINI je stolica za hranjenje napravljena od kvalitetnog bukovog drveta i na zadnjem delu naslona ima vrlo praktičan rukohvat kojim ćete ovu fantastičnu hranilicu vrlo lako transportovati na željeno mesto.

HRANILICA KINDERKRAFT FINI se vrlo lako može transformisati u udobnu fotelju, tako što se 4 nogare skrate na pola a tacna se izvuče. Naslon za noge na ovoj neobičnoj hranilici se vrlo lako može odstaniti a kada se transformiše u fotelju, mogu se dodati štitnici za lakat radi udobnijeg korišćenja fotelje. Kaiševi za kopčanje se takođe nalaze u sastavu ovog seta, a tacna je dupla pa se vrlo lako može očistiti i spremiti za ponovnu upotrebu.

Detaljan opis proizvoda HRANILICA KINDERKRAFT FINI sledi u nastavku, a o njemu se možete informisati i na našim društvenim mrežama i kanalima, koje možete zapratiti.

https://www.facebook.com/bebiopremanovisad/

https://www.youtube.com/channel/UCaLprHWFunBMUwLGyyktoDQ?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/bebiopremanovisad.rs/

Hranilica Kinderkraft Fini 2 u 1, dezen GRAY

Hranilica Kinderkraft Fini 2 u 1, dezen GRAY

- Stolica za hranjenje se lako transformiše u FOTELJU.
- Prednji deo poseduje dva poslužavnika koja se lako mogu skinuti i staviti.
- Za uzrast od 6 meseci do 5 godina.
- Kada se nogice skinu, hranilica postaje udobna fotelja.
- Vrlo udoban naslon za ruke na fotelji.
- Nogice od bukovog drveta sa neklizajućim jastučićima.
- Vrlo lako odvojivi naslon za noge.
- Rukohvat za lakše nošenje.

ISPORUKA PROIZVODA

Pre bilo kakvog naručivanja proizvoda, potrebno je proveriti njegovu dostupnost. To možete uraditi putem telefona 064/386-387-1 i 021/231-92-43.

Ukoliko je proizvod dostupan u maloprodaji, možemo ga rezervisati ili ga poslati na kućnu adresu.

Ukoliko ga nema u maloprodaji, proverava se dostupnost kod dobavljača. Ukoliko ga oni imaju, rok za isporuku je od 1-2 dana (najbrže)

Ukoliko ga nema ni kod dobavljača, ne možemo potvrditi kada bi traženi proizvod stigao.

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Ukoliko je potvrđeno da je proizvod dostupan, možemo ga poslati na kućnu adresu, na teritoriji Srbije. Dostava može biti besplatna. Pozovite 064/386-387-1 i 021/231-92-43, kako bi proverili mogućnosti besplatne dostave.

Dobijate fiskalni račun, uz koji imate pravo na garanciju u roku od 24 meseci.

Kupci koji poseduju strani pasoš ili ličnu kartu, ️️️️️️️️mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Ukoliko model HRANILICA ZA BEBE KINDERKKRAFT FINI, nije ispunio Vaša očekivanja, možete pogledati ostale modele kolica za bebe u našoj ponudi OVDE

Pozovite
Gde smo