Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

Bomiko XS, kišobran kolica za bebe

7.800 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

BOMIKO XS su kišobran kolica koja se od ostalih modela razlikuje najviše po činjenici da sve četiri strane imaju duple točkove što doprinosi velikoj udobnosti prilikom vožnje. Prednji točkovi su izdržljivi i olakšavaju vožnju sa činjenicom da se mogu rotirati 360 stepeni. BOMIKO XS je model kišobran kolica koji ima centralnu kočnicu, a kada se sklopi za gepek, ram se neće slučajno otvoriti, zahvaljujući sigurnosnoj plastici sa strane. Položaji za kičmu se kod ovog modela podešavaju preko kaiša i time dete dobija opciju da podesi položaj svoje kičme u više od klasična 3 položaja. Kada upekne sunce, ne treba da imate briga. Tenda se kod kišobran kolica BOMIKO XS putem cibzara, vrlo lako može otvoriti i proširiti i time dobijate efikasnu zaštitu od sunca, umesto suncobrana. Na zadnjem delu se nalazi džepić zgodan za odlaganje sitnica, a šoping korpa može odlično poslužiti za odlaganje malo krupnijih stvari. Zimska navlaka je kod ovih kišobran kolica uključena u cenu. Prečka na sportskom delu se vrlo lako može skinuti, a ručka za guranje se ne može podešavati. Detaljan opis kišobran kolica BOMIKO XS sledi u nastavku. Sve o kišobran kolicima BOMIKO XS, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

https://www.facebook.com/pg/bebiopremanovisad/photos/?tab=album&album_id=2546011662079166

https://www.facebook.com/pg/patofnanovisad/photos/?tab=album&album_id=2077714095677400

https://www.facebook.com/pg/Kolicazabebu/photos/?tab=album&album_id=2368201210076504

- Zimska navlaka uključena u cenu.
- Prednji točkovi su rotirajući.
- Naslon sedišta podesiv preko kaiša.
- Produžetak tende umesto suncobrana.
- Prednja prečka se vrlo lako skida.
- Centralna kočnica i sigurnosna plastika sa strane.
- Kišobran ručke i kaiš za nošenje.

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Kišobran kolica Espiro Nano, možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/espiro-nano/

Pozovite
Gde smo