Temerinska 31, Novi Sad

radni dan: 10-18h | subota: 10-16h

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.

BERBER DINO PLUS,podloga za presvlačenje

3.200 din.

* U cenu je uračunat PDV.

-

BERBER DINO PLUS je podloga za presvačenje deteta. Veoma je praktična i udobna. Zadovoljiće potrebe i roditelja a i deteta.BERBER DINO PLUS podloga za prepovijanje beba idealna je za menjanje pelena ili presvlačenje vaših najmlađih. BERBER DINO PLUS podloga za presvlačenje je dizajnirana tako, da bude veoma jednostavna i laka za korišćenje. Dezeni BERBER DINO PLUS podloge za presvlačenje su veoma jednostavni i obični. Samim tim su nepogrešiv odabir za ljubitelje jednostavnih i praktičnih stvari.Dolazi u četiri različita dezena, 125, 126, 127 i 128. Tvrda podloga  za presvlačenje beba napravljena je od stabilnog čvrstog ležišta i mekanog sunđera presvučenim nepromočivim pvc materijalom koji je veoma jednostavan za održavanje.Podloga za prepovijanje beba dizajnirana je sa posebno profilisanim stranama koje sprečavaju da dete klizi i prevrće se tokom previjanja. Uz Dino plus podlogu za presvlačenje dobijate i zamenljivu navlaku koju možete po potrebi skidati i prati.Detaljan opis podloge za presvlačenje za dete sledi u nastavku. Sve o podlozi za presvlačenje za dete, možete pogledati i na našim fb stranicama čijim lajkovanjem podstičete našu još kvalitetniju uslugu:

 

 

 

 

Tvrdo dno podloge pogodno je za postavljanje na krevetac ili drugu odgovarajuću površinu. Specijalni šrafovi će sprečiti isklizavanje.

Dimenzije:

Širina: 50 cm

Visina: 9 cm

Dužina: 70 cm

Unutrašnji deo: 30 cm

Strani kupci, 🇭🇷🇧🇦️️🇲🇪🇦🇹🇭🇺🇲🇰🇩🇪️ uz pasoš, mogu ostvariti povrat poreza na ovaj model kao i na kompletnu opremu za bebe iz naše ponude u iznosu od 20% 💰💰💰

Cenu u vašoj valuti, možete videti preko online konvertora ➡️ https://www.kursna-lista.com/konvertor-valuta-HRK-RSD ⬅️

Krevetac za decu Factum Alda,možete pogledati na linku koji sledi https://bebiopremanovisad.rs/proizvodi/faktum-alda/

 

Pozovite
Gde smo